به سايت وكالت خوش آمديد :: شرایط مجوز خروج از کشور برای مشمولان
صفحه اصلي درباره ما گالري عكس ارتباط با ما آرشیو حوادث آرشیو مقالات آرشیو اخبار ارسال مقاله  
   English Arabic Chinese (Simplified) French German Russian Spanish

Vekalat.com

error: در حال حاضر هیچ نظر سنجی وجود ندارد .لطفا create one.



 

 

 

 

 

 

  مجلات تخصصي

  نحوه تنظيم دادخواست

  شوراهاي حل اختلاف

  نشاني كلانتريها

  نشاني دادسراها

 

  نشاني محاكم دادگستري

  دفاتر ازدواج و طلاق

  دفاتر اسناد رسمي
چهارشنبه - ۳ شهريور ۱۳۸۹ شرایط مجوز خروج از کشور برای مشمولان
سازمان وظیفه عمومی ناجا شرایط دریافت مجوز برای مشمولانی که قصد خروج از کشور را دارند ، اعلام کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس ودیعه سفرهای زیارتی حج تمتع و عمره و عتبات عالیات ، 15میلیون تومان چک و 500 هزار تومان وجه نقد ، ودیعه سفر سوریه و سایر کشورها 15میلیون تومان وجه نقد یا ضمانت نامه بانکی است.

خروج از کشور برای فرصت های مطالعاتی ، ارائه مقالات و سایر سفرهای علمی با تائید وزارت علوم و بهداشت و یا سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با سپردن ودیعه 5 میلیون تومانی به صورت نقد یا ضمانت بانکی امکان پذیر است.

میزان ودیعه پذیرش در دانشگاه خارج از کشور برای ادامه تحصیل 15میلیون تومان وجه نقد یا ضمانت نامه بانکی یا وثیقه ملکی است.

سازمان وظیفه عمومی ناجا درباره اخذ ودیعه به صورت ضمانت نامه بانکی و بانک معتبر اعلام کرد: ضمانت نامه همه بانکها با هماهنگی امورمالی سازمان وظیفه عمومی ناجا معتبر است.

این سازمان درباره نحوه خروج از کشور دانشجویان از طریق ستاد عمره دانشجویی اضافه کرد: دانشجویان با درخواست ستاد عمره دانشجویی و تعهد آن ستاد و همچنین با این شرط که سقف مجاز سنوات تحصیلی دانشجو به اتمام نرسیده و وارد غیبت نشده باشد، می توانند برای عمره، از کشور خارج شوند.

این سازمان در این باره که آیا به مشمولان غایب مجوز خروج تعلق می گیرد، اعلام کرد: مشمولان غایب مجاز به خروج از کشور نیستند؛ مگر مشمولانی که به علت درمان لازم است به خارج از کشور مسافرت کنند که این امر منوط به تایید شورای پزشکی وزارت بهداشت یا شورای عالی پزشکی وظیفه عمومی است.

سازمان وظیفه عمومی ناجا اعلام کرد: برای سفر علمی به تمامی کشورها به جز فلسطین اشغالی و کشورهای زیارتی (عراق، سوریه و عربستان )، مجوز خروج داده می شود.

بر اساس اعلام این سازمان، برای سفر علمی و فرصت مطالعاتی و زیارت با درخواست و تایید دانشگاه و سپردن ودیعه مورد نظر، مجوز خروج موقت برای دانشجویان صادر می شود.

مدت خروج از کشور برای فرصت مطالعاتی، در مقطع کارشناسی ارشد 4ماه و در مقطع دکتری 9ماه است که در مواقع ضروری و با درخواست وزارت علوم این مدت برای فوق لیسانس حداکثر تا 6ماه و دکتری حداکثر تا یکسال قابل افزایش است.

خروج از کشور متعهدین خدمت به سازمان ها (نفتکش، کشتیرانی، هواپیمایی، آموزش و پرورش، قوه قضائیه و ...) با درخواست سازمان مربوط پس از گذراندن دوره آموزش نظامی و تعهد سازمان مربوط، به مبلغ 15میلیون تومان، میسر است.

خروج از کشور ورزشکاران اعم از دانش آموز و دانشجو با درخواست دفتر امور مشترک فدراسیون ‌ها در سازمان تربیت بدنی و ارایه تضمین لازم ممکن است.

همچنین باید سقف مجاز سنوات تحصیلی دانشجویان و دانش‌آموزان به اتمام نرسیده باشد و وارد غیبت نشده باشند و سن دانش‌آموزان رشته‌های فنی و حرفه‌ای، نباید بیشتر از 22سال باشد.

سازمان وظیفه عمومی ناجا، درباره نحوه خروج از کشور فرزندان مامور ثابت دولت در خارج از کشور اعلام کرد: با تائید ماموریت از طرف وزارت امور خارجه و به شرط نداشتن غیبت و سپردن تضمین سازمان مربوط، همراهی فرزندان ماموران ثابت دولت در خارج از کشور تا پایان ماموریت والدین امکان پذیر است

 
 
   
       
نظر شما در مورد این خبر
نام
 
نظر
 
 
  
       
نظر کاربران در مورد این خبر :
kian
نام :
 
نگفتید سفر تفریحی به کشورهای خارجی چکونه است؟
نظر :
 

مذهبی
نام :
 
سفر مطالعاتی به هرکشوری ممکن است
نظر :