به سايت وكالت خوش آمديد :: آقای جنتی، آیا قوه قضائیه این گونه است که شما می‌فرمایید؟
صفحه اصلي درباره ما گالري عكس ارتباط با ما آرشیو حوادث آرشیو مقالات آرشیو اخبار ارسال مقاله  
   English Arabic Chinese (Simplified) French German Russian Spanish

Vekalat.com

error: در حال حاضر هیچ نظر سنجی وجود ندارد .لطفا create one.



 

 

 

 

 

 

  مجلات تخصصي

  نحوه تنظيم دادخواست

  شوراهاي حل اختلاف

  نشاني كلانتريها

  نشاني دادسراها

 

  نشاني محاكم دادگستري

  دفاتر ازدواج و طلاق

  دفاتر اسناد رسمي
شنبه - ۳۱ مرداد ۱۳۸۸ آقای جنتی، آیا قوه قضائیه این گونه است که شما می‌فرمایید؟

آیت‌الله احمد جنتی، امام جمعه موقت تهران، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه با نکوهش آشوبگران و همچنین درخواست برای دستگیری رهبران آنها، عباراتی را درباره قوه قضائیه گفته‌اند که در صورت درستی، لازم است برای روشن شدن افکار عمومی توضیح بیشتری درباره آن به مردم بدهند.

به گزارش «تابناک» ایشان فرموده‌اند: «عده‌اي زور، پول و رابطه دارند و سعي مي‌كنند با تلفن، توصيه و نامه كارشان را راه بيندازند و پشت سر هم فشار مي‌آورند. نبايد تسليم فشار شد، اكنون هم به من گفتند بعضي قضاتي را كه آشوبگران را محاكمه مي‌كنند، تحت فشار گذاشته‌اند. ممكن است براي اين قاضي پرونده بسازند و جوري بازي سر او دربياورند كه دادگاه انتظامي قضات با او برخورد كنند. خيلي از اين كارها مي‌شود، ولي انسان بايد خدا را در نظر بگيرد و اين‌ها را تحمل كند.»

آیت‌الله جنتی در ادامه گفت: «وقتي اين جور است، بايد تهديدها را تحمل كرد. علاوه بر اين، قاضي كه اجراي عدالت نكند، از نظر شرعي معزول است. قاضي بايد عادل باشد، اگر عدالت را اجرا نكرد، خدا و پيغمبر اين قاضي را قبول ندارند و عندالله معزول است.»

بر این اساس، افکار عمومی‌ می‌خواهد بداند که آیا این اظهارات آقای جنتی درست است و عده‌ای در ایران آن اندازه قدرت دارند که قضاتی را که مطابق میلشان حکم صادر نمی کند، متهم کرده و به دادگاه انتظامی قضات هم بکشانند؟ چگونه این افراد می‌توانند این بازی را مقلوبه کنند و قاضی را متهم و متهم را تبرئه کنند؟ اساساً چنین افرادی با چنین قدرتی چرا اجازه می‌دهند که کار دوستانشان به دادگاه برسد؟ افکار عمومی تشنه دانستن مصادیق اظهارات آیت‌الله جنتی است تا در صورت درستی آن، مطالبات خود را از قوه قضائیه پیگیری کنند.

علاوه بر این، افکار عمومی با این اظهارات در اعتماد خود به سیستم قضائی دچار تردید شده است. اگر افرادی هستند که قضات را برای احکام صادره بنا بر عدالتشان متهم و خانه‌نشین می‌کنند، مردم دیگر به چه امیدی شکواییه خود را نزد قوه قضائیه ببرند که افراد پولدار و زورمند فرای دادگاه و قضات رفتار می‌کنند؟ آقای جنتی آیا واقعاً چنین است؟ آیا آیت‌الله شاهرودی چنین ناهنجاری را آن هم در چنین سطحی در قوه قضائیه تحت مدیریت ایشان می‌پذیرد؟

به هر حال، افکار عمومی مایل است گردش کار را در سیستم قضائی بداند. آیا می‌توان چنین اعمالی را بدون اینکه کسی متوجه شده یا مانع آن شود، در قوه قضائیه انجام داد؟ آقای جنتی می‌فرمایند خیلی از این کار‌ها می‌شود (پرونده سازی برای قضات عادل) آقای جنتی واقعاً خیلی از این کارها می‌شود؟ آیا در این صورت، قاضی که بداند با قضاوت چنین پرونده‌هایی، سرانجامش به دادگاه انتظامی قضات کشیده می‌شود، دیگر بر مسند قضا خواهد نشست؟ آیا دیگر اعتماد به نفسی که لازمه کار هر قاضی است، برای وی باقی می‌ماند؟

 
 
   
       
نظر شما در مورد این خبر
نام
 
نظر
 
 
  
       
نظر کاربران در مورد این خبر :
محمد
نام :
 
در زمان طاغوت که روحانیون این قبیل انتقادات میکردند مقبول مردم بود چون قدرت بر رفع این تخلفات نداشتند ولی امروز این قبیل اعتراضات از طرف افراد شاخص نظام عذر بدتر از گناه نیست؟
نظر :