به سايت وكالت خوش آمديد :: دهمين همايش سراسري كانون‌هاي وكلاي دادگستري در شيراز برگزار شد
صفحه اصلي درباره ما گالري عكس ارتباط با ما آرشیو حوادث آرشیو مقالات آرشیو اخبار ارسال مقاله  
   English Arabic Chinese (Simplified) French German Russian Spanish

Vekalat.com

error: در حال حاضر هیچ نظر سنجی وجود ندارد .لطفا create one.



 

 

 

 

 

 

  مجلات تخصصي

  نحوه تنظيم دادخواست

  شوراهاي حل اختلاف

  نشاني كلانتريها

  نشاني دادسراها

 

  نشاني محاكم دادگستري

  دفاتر ازدواج و طلاق

  دفاتر اسناد رسمي
يک‌شنبه - ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۷ دهمين همايش سراسري كانون‌هاي وكلاي دادگستري در شيراز برگزار شد

دهمين همايش سراسري كانون‌هاي وكلاي دادگستري در شيراز برگزار شد.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، خليلي اعلم رييس كانون وكلاي دادگستري استان فارس، كهكيلويه وبويراحمد و بوشهر در مراسم افتتاحيه اين همايش، كانون شيراز را به عنوان نخستين كانون در برگزاري همايش‌هاي كانون‌هاي وكلاي دادگستري از سال 1377 عنوان كرد و افزود: دنياي امروز دنياي تورم قوانين و بخشنامه‌ها است كه چندين صد برابر نسبت به دنياي گذشته افزايش پيدا كرده است. اين وكلاي دادگستري هستند كه مردم را با حقوق خودشان آشنا مي‌كنند.دستگاه قضايي بدون حضور وكلاي دادگستري نمي‌تواند حركت رواني داشته باشد و اين يك بعد اجتماعي و ضروري دستگاه قضايي است.

در ادامه احمد سياوش‌پور رييس كل دادگستري استان فارس گفت: اعتقاد ما بر اين است كه جمع بين قضات و وكلا هستند كه مي‌توانند در مسير عدالت و احقاق حقوق افراد جامعه مكمل هم حركت كنند.همچنين معتقد هستيم حفظ حرمت و جايگاه وكلاي كشور حفظ جايگاه قضاوت و دستگاه قضايي است.

رييس كل دادگستري استان فارس تعداد پرونده‌هاي مطرح در دادگستري‌هاي كشور را يازده ميليون پرونده عنوان و خاطرنشان كرد: امروز توانسته‌ايم در استان فارس كه بزرگترين حوزه قضايي كشور را به خود اختصاص داده است متوسط زمان رسيدگي به پرونده‌ها را به 55 روز كاهش دهيم اين در حالي است كه در سال 75 متوسط زمان رسيدگي به پرونده‌ها 180 روز بود و توانسته‌ايم تعداد پرونده‌هاي مطرح در استان فارس را از 330 هزار پرونده در دادگستري و 220 هزار پرونده در شوراي حل اختلاف در سال 86 به 30 هزار پرونده تقليل دهيم.

وي ادامه داد: اين در حاليست كه در زمان كارشناسي و پذيرش پرونده‌ها متوجه مي‌شويم كه عمده اختلافات ناشي از عدم آگاهي به مسائل حقوقي است كه متاسفانه در كشور ما به عنوان يك نقطه ضعف بزرگ وجود دارد.ما اعتقاد داريم اگر در پرونده از ابتدا وكيل وارد شود قاضي در سرعت و كيفيت امر قضاوت موفق‌تر خواهد بود.

وي در مورد ابلاغ الكترونيك افزود: از اواخر سال 85 در مجتمع خانواده شيراز ابلاغ از طريق سايت، ايميل و پيام كوتاه براي وكلايي كه ثبت‌نام كرده‌اند ارسال شده و امروز موفق شديم 65 درصد از اوراق قضايي را از طريق ابلاغ الكترونيك به نتيجه برسانيم.

در ادامه اين مراسم، بهمن كشاورز رييس اتحاديه سراسري كانون‌هاي وكلاي دادگستري ايران با تشكر از دست‌اندركاران برگزاري همايش در كانون وكلاي دادگستري استان فارس و تبريك روز تولد حضرت زينب (س) و روز پرستار و يادآوري اين نكته كه وجود رابطه مناسب و خوب بين كانون وكلاي دادگستري فارس و قوه قضاييه در اين استان زمينه مناسبي را در جهت تامين حق آزادي دفاع ايجاد كرده است گفت: دفاع وكيل از مجرم دفاع از جرم نيست بلكه از متهم دفاع مي‌كند و هرگز دفاع صرفا نفي اتهام نيست بلكه بحث عدم انطباق كيفرخواست با واقع امر بحث موارد مخفف و مانع تعقيب و رافع مسووليت مواردي است كه بسياري از آن آگاه نيستند و اگر وكيل به علت اينكه متهم در معرض اتهامات خيلي شديد و شنيع است از انجام وظيفه امتناع كرد بايد آن وكيل تحويل دادگاه انتظامي شود.

وي با اشاره به جهاني شدن وكالت، آمادگي كانونهاي وكلا براي جهاني شدن و بين‌المللي شدن وكالت را امري لازم و واجب دانست و خاطرنشان كرد: از نظر ارتباط با قوه قضاييه رابطه اتحاديه بر مبناي عمل متقابل است و ارتباطات ما با قوه قضاييه بسيار مطلوب بوده و اميدواريم اين ارتباط ادامه پيدا كند.

وي احترام به قوه قضاييه را از وظايف وكلا و امري واجب برشمرد.

كشاورز در خاتمه وجود ماده 187 را محل مناقشه دانست و با اشاره به پايان دوره برنامه سوم توسعه اقتصادي خاطرنشان كرد: مشخص نيست جذب مشاوران ماه 187 در پاسخگويي به كدام نياز است.

رييس اتحاديه كانونهاي وكلاي دادگستري ايران افزود: اتحاديه در حال توسعه و بيشتر و بهتر عمل كردن، قدرت بيشتري نسبت به گذشته دارد و اميدواريم در جوار قوه قضاييه در جهت احقاق حقوق مظنون و حق دفاع و اشاعه فرهنگ و توسعه اطلاعات حقوقي به مردم گامهاي بسيار موثر و محكمي بردارد.

 
 
   
       
نظر شما در مورد این خبر
نام
 
نظر